Top
 

Badkamer

Prachtig eindresultaat precies naar uw wens!

Badkamer

Bij het verbouwen van uw badkamer komt een hoop kijken. Denk hierbij aan leidingwerk, tegels, installatie van sanitair en het aanleggen van een ventilatiesysteem.

DKAfbouw verzorgt uw complete badkamerrenovatie. Hierdoor hoeft u niet een tegelzetter, loodgieter & installateur in te schakelen. Wij werken met kwaliteitsproducten zodat u kunt genieten van een heerlijke badkamer.

Professioneel leidingwerk, een goede riolering, ventilatie en een goed verwarmingsplan. Fijne vloerverwarming of toch liever een (design)radiator? Dankzij de vakkundige plaatsing en goede kwaliteit van het installatiewerk heeft u jarenlang geen omkijken naar uw badkamer.

Sanitair

Ook het kleinste kamertje in huis moet een prettige ruimte zijn. We helpen u met het ontwerp van uw nieuwe toilet. Wilt u een ingebouwd vrij hangend toilet of een urinoir?

Het toilet verbouwen is een flinke klus, waar waarschijnlijk meer bij komt kijken dan u in eerste instantie verwacht. Wij zorgen ervoor dat de renovatie deskundig en snel gebeurt. Voordat we gaan slopen dekken we de vloeren netjes af. De muren worden netjes gestuct of betegeld. Indien gewenst kunnen we een nieuw plafond aanbrengen. Daarna wordt uw nieuwe toilet geplaatst. Het toilet wordt netjes afgewerkt met tegel- en voegwerk en strakke kitranden. Voor we het toilet opleveren kunnen we eventueel ook uw accessoires bevestigen. 

Neem direct contact op