Top
 

Over ons

 1. Oprichting DK Afbouw & Renovatie

  In 2017 ben ik (Djoery Karelse) DKAfbouw & renovatie gestart. In het begin waren het vooral kleine klussen voor vrienden en bekenden.

 2. Grote klussen

  In 2018 heb ik mijn eerste grote klus voltooid. Dit was een verbouwing aan het Beatrixpark in Etten-Leur.

 3. Vele andere projecten

  In 2019 ben ik mij gaan richten op middelgrote projecten. Vooral het plaatsen en verbouwen van badkamers, keukens, woonkamers & toiletten.

 4. Steeds meer tevreden klanten

  In 2020 hebben we verschillende middel grote projecten mogen uitvoeren. In 2020 heb ik besloten een samenwerking aan te gaan met een aantal andere ondernemers zodat DKAfbouw een totaal pakket kan aanbieden.

 5. succesvolle samenwerking

  De samenwerking met de andere partijen werpen hun vruchten af, ik besluit alleen wel eind 2021 zelf verder te gaan met één medewerker

 6. Eerste nieuwbouwsucces

  Het portfolio met klussen vult zich steeds verder. We leveren onze eerste Nieuwbouw woning compleet op. De klanten zijn super tevreden, iets waar wij als DK naar streven.

 7. transformatie naar B.V.

  Het bedrijf kent nu 4 vaste medewerkers en wordt met terugwerkende kracht omgezet naar een B.V. We eindigen 2023 met 8 man personeel iets waar wij super trots op zijn. Als je blijft geloven in jezelf en je medewerkers met respect behandeld dan komt de groei en het vertrouwen van zelf .