Top
 

Aanbouw

Hetzelfde huis, meer ruimte!

Aanbouwen

Heeft u behoefte aan meer ruimte maar wilt u niet verhuizen?
Dan is een aanbouw de perfecte oplossing.

U overweegt om te verhuizen, uw woning aan te passen, een stuk aan te bouwen. Wanneer u met plezier in uw woning woont is de keuze snel gemaakt. Aanbouwen kan op verschillende manieren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Laat u de aanbouw door DKAfbouw plaatsen dan bent u verzekerd van vakwerk.

Meer informatie

Voorbereiden op een aanbouw

Een aanbouw precies zoals u dat voor ogen hebt; in alle formaten, kleurcombinaties & afwerkingen. Heeft u een ontwerp in gedachten? Of wilt u een professioneel ontwerp laten maken?

Wij helpen u graag met de realisatie van uw aanbouw van plan tot oplevering. Heeft u al een idee in gedachten? Of heeft u nog helemaal geen idee en wilt u persoonlijk advies? Neem dan direct contact met ons op.

We kunnen u tevens helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen.

De realisatie van een traditionele aanbouw neemt gemiddeld 2-4 weken in beslag. Wij leveren ook prefab aanbouwen waardoor de bouwtijd aanzienlijk verkort word en u nog minder overlast heeft.

 

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

Plan

U heeft al een plan of we stellen dit samen op.

Vergunningen

Wij kunnen u helpen met het regelen van de vergunningen.

Bouwen

We voeren de werkzaamheden uit volgens planning.

Oplevering

U kunt genieten van uw hernieuwde woning.

Serre

Meer licht in uw woonkamer? Een serre zorgt voor een verbinding met uw tuin. Een plek waar u in de zomer en in de winter heerlijk kunt zitten.

Een serre is de plek waar uw huis en tuin in elkaar overlopen. Een heerlijke ruimte waar u het hele jaar door kun genieten. Wij bouwen de serre van uw dromen. Een serre kan in alle gewenste formaten worden gebouwd. We kunnen de constructie maken van steen, beton, aluminium maar bijvoorbeeld ook van hout. Wilt u open slaande deuren? of een hele pui die u gemakkelijk kunt openschuiven? We informeren u graag over de mogelijkheden.

Ik wil een serre!

Garage

Een fijne plek waar u spullen kunt opbergen, uw hobby's kunt uitvoeren en uw voertuigen veilig kunt stallen. Het aanbouwen van een garage is een slimme investering.

Door het (aan)bouwen van een garage vergroot u de oppervlakte van uw woning, hierdoor zal de waarde van uw woning stijgen.
We kunnen uw garage geheel naar wens bouwen. Wilt u naast de garage een carport? Of een afdak voor uw kliko’s? We helpen u graag met het uitwerken van uw plan. 

Uw nieuwe garage kan prefab gebouwd worden. Dat betekend dat we een groot gedeelte al maken in de werkplaats. Hierdoor kan uw garage snel geplaatst worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw garage op te bouwen vanuit beton en steen of zelfs uit hout. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact op